Pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta www.jazzcerkno.si/

 

1. Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.jazzcerkno.si/

2. Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Zavod Jazz Cerkno se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

3. Zaščita avtorskih pravic

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja podjetja, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

4. »Piškotki«

Ob prvem obisku spletnega mesta se na vaš disk shrani »piškotek«, ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami tudi preprečite, da bi se shranil. »Piškotki« so majhne datoteke, ki skrbijo za boljšo komunikacijo z spletnim mestom in s pomočjo katerih denimo spletno mesto lahko vodi vaše osebne nastavitve. Pomembno je vedeti, da so tako pridobljeni podatki anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

5. Zunanje povezave

Del spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo.

6. Sprememba pogojev

Zavod Jazz Cerkno si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku spletnega mesta pozorno preberite pravila uporabe in pogoje.

7. Drugo

Splošni pogoji za uporabo spletne strani www.jazzcerkno.si so objavljeni na spletni strani. Uporabnik se z uporabo spletnega mesta oz. s prijavo na e-novice strinja z vsakokratno veljavnimi pravili in splošnimi pogoji.

Zavod Jazz Cerkno si pridružuje pravico do sprememb ali dopolnitev teh Splošnih pogojev uporabe.

Podrobnejše informacije lahko pridobite na zahtevo tudi pri pooblaščeni osebi za varovanje osebnih podatkov.

Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

 

Prijeten ogled vam želimo!